Mette Lund Storgaard

IMG_6416Kontakt: mette.lund3@boernenesfriskole.dk

Mit navn er Mette Lund Storgaard og jeg er en årgang 75. Jeg blev færdig fra Århus Dag – og Aften Seminarium i 01 med liniefag i dansk og billedkunst. Da jeg gik på seminariet var jeg i praktik på Bøf og tænkte, at jeg da helt sikkert på et tidspunkt i min lærerkarriere skulle være friskolelærer – så efter 7 år i folkeskolen, var der en stilling ledig på ”verdens bedste skole” (citat Mads Bloch). Så nu har jeg min daglige gang i Zebraklassen, hvor jeg sammen med Rasmus er dansk- og kristendomslærer. Derudover er jeg idræts- og svømmelærer for flere klasser og har også fornøjelsen af at være specialundervisningslærer.

Jeg bor på Christiansbjerg (Århus N) i et lille gult hus med min lærermand og ”Den dynamiske Duo – Bassemanden og Hystaden” alias Sofus(06) og Amalie(04), en flok nullermænd og knæhøje tidsler i baghaven.

Tiden bliver i disse småbørnsår selvsagt brugt på yngelpleje, – men når der er tid tilovers ,er jeg til alt hvad der lugter af kreativitet; ellers kan nævnes at jeg kan lide at læse skønlitterære bøger, høre musik, gå til koncerter, dyrke motion og se film… og hvis du spørger mig, om jeg vil danse, er du sikker på at få et ja!

Jeg tror på at ”glade børn lærer bedst” , derfor gør jeg meget ud af at børnene i mine klasser trives og at de har respekt for hinandens forskelligheder.

Jeg er stor tilhænger af tværfaglig undervisning, hvor børnene får belyst et emne fra flere sider. Det er også altid en oplevelse at iagttage de glade bøf-børn lave værkstedsarbejde, hvor de undres, forundres og samarbejder om en opgave og bliver klogere.

Vi ses på Bøf!

Mette