Helen Bräuner

HelenlilleMit navn er Helen Bräuner
Jeg har været ansat på BØF siden februar 2009, primært i vores SFO (Frits) og ind imellem i skoledelen, hvor jeg har undervist i musik, rytmik og dansk.
Jeg er uddannet pædagog, årgang 1983.
I årenes løb har jeg, udover traditionelt pædagogisk arbejde indenfor dag- og døgninstitutionsområdet, af og til også søgt andre græsgange.
I flere år brændte jeg for at arbejde med humanitært arbejde, hvilket førte til 4 år ved Dansk Røde Kors på asylcenter, ansættelse ved DGI som brobygger ml. idrætsforeninger og flygtningen/invandrere, og et par år som fundraiser og afdelingleder for Amnesty International i Århus.

Jeg kan li’ at bruge både krop og hjerne, og har ind imellem behov for nye input og fordybelse, -enten fordi arbejdet kræver større teoretisk viden, eller fordi mine personlige og faglige interesser trænger til en update.
Jeg har læst diplomuddannelse i psykologi på Danmarks lærerhøjskole, taget et par linjefag på læreruddannelsen i dansk og musik, og taget diplomuddannelse på musikkonservatoriet i rytmisk musik og bevægelse.
Medens jeg har været her på BØF har jeg de sidste par år videreuddannet mig indenfor AKT- området.

På BØF har jeg fundet et arbejde der giver mig mulighed for at arbejde med de ting jeg brænder for, som er kommunikation og mellemmenneskelige relationer, og ikke mindst musik.
At dyrke “musikken” sammen med børn (og voksne selvfølgelig også), – når det swinger og vi ind imellem selv helt forsvinder – det er fantastisk,- det giver mig energi og overskud.
Ligesom det også gør mig glad og gir’ energi når den gode kommunikation lykkedes og vi oplever samarbejde på kryds og tværs, ml. børn, forældre og kolleger.
Og så værdsætter jeg i høj grad vores fælles fokus på nærvær og fællesskab, her på BØF.

Ud over dette BØF- arbejde og fællesskab, som fylder en del af mit liv, fik jeg for snart et par år siden den gave at blive farmor til verdens skønneste lille dreng – Cornelius.
Det fylder mest, ligesom transport til og fra arbejde også fylder en del.
Jeg har det med ind imellem at flytte til Djursland (fra Århus), og lige for tiden er jeg bosat i Ebeltoft 🙂

Kontakt: heysanhelen@hotmail.com